Alkatrész azonnal! Gratulálunk, ez a legjobb választás!

Weber Autotechnik

Rugóköteg, rugólap, laprugó és parabolarugó

Rugóraktárunk egyedülálló Magyarországon!

Azonnal teljesíteni tudjuk a legfontosabb igényeket Törökbálintról!

Weber Autotechnik nél mindig megtalálhatóak a legjelentõsebb márkák rugói:

MAN, SCANIA, Mercedes, IVECO,Volvo, Renault, DAF, VW, Ford, Schmitz, BPW, SAF, ROR, stb. Webáruházunkban már lehetõség van méret alapján is rugót keresni.

MINDEN KÖTEG 2 ÉV GARANCIÁVAL!

TÖBB MINT 2200 KÜLÖNBÖZőKÖTEG ÉS LAP AZONNAL RAKTÁRRÓL!

Telefon: 23-418-308

A megfelelő formatervtől a szakértő végellenőrzésig - az Weber Autotechnik  kizárólag olyan gyártókkal dolgozik együtt, amelyek a járművek eredeti alkatrészeit is gyártják.

Több évtizedes tapasztalatunknak és munkánknak köszönhetően az általunk kínált alkatrészek a legmagasabb vevői igényeket is ki tudják elégíteni. Magyarország legnagyobb rugóraktára a Törökbálinton található raktárunk, ahonnan több mint 3000 rugóvariáció azonnal szállítható. Minden lap- és parabolarugó, légrugótest és lengéscsillapító eredeti felszerelési minőségben készült. Mindegy, hogy mekkora teherautóról van szó a Weber Autotechnik. az Ön járművéhez is megtalálja a megfelelő rugót. Természetesen a hozzávaló rugóalkatrészek sem hiányozhatnak: a rugócsavartól a rugócsapszegen és perselyen keresztül a rugókengyelek, gumibakok és himbákon keresztül, A-Z ig minden. A rúgókínálatot kiváló légrugók és lengéscsillapítók széles palettája teszi teljessé.

Csúcsminőség!

Több mint 3000 lehetőség...

Minden Weber Autotechnik kft. által szállított rugózati alkatrész megbízhatóságát és hosszú élettartamát garantálják az elsőosztályú alapanyagok, valamint a szigorú minőség- és gyártási folyamat ellenőrzés.

Erõsített parabola rugókötegek és rugólapok, extrém igénybevételhez.
Erősített parabola rugókötegek és
rugólapok, extrém igénybevételhez.
Légrugó segédrugók
Légrugó segédrugók

Anyag- és gyártási hiba esetén 2 év garanciát vállalunk!

Rugóacélról...
Nincs jó, vagy rossz rugóacél - csak a célnak megfelelő, vagy nem megfelelő. Az hogy melyik anyag a legoptimálisabb, az a végterméktõl függ. E szempontból elsődlegesen döntõ az anyag edzhetõsége. Így például a nehéz gépeknél kötelezõ az 51CrMOV4-es acélötvözet használata, mert csak ez a minőség garantálja a 25 mm-es anyagvastagságon felüli tökéletes keményedést. (DIN 17221 szerint)

Hagyományos acélrugók és rugólapok
Hagyományos acélrugók és rugólapok
Teherautó parabolarugó terhelési tesztje
Teherautó parabolarugó terhelési tesztje

Acél- és légrugókban is irányadó!

Minden lap- és parabolarugó, légrugótest és lengéscsillapító eredeti felszerelési minőségben készült. Mindegy, hogy kisteherautóról, tehergépjárműről, utánfutóról, nyerges vontatóról vagy buszról van szó az Weber Autotechnik -nél az Ön járművéhez is megtalálja a megfelelő rugót rugólapot.

A rugók és rugólapok
A rugók és rugólapok

Bővebb információkért kérje ingyenes katalógusunkat vagy vegye fel a kapcsolatot A WEBER AUTOTECHNIK  szakembereivel.