Alkatrész azonnal! Gratulálunk, ez a legjobb választás!

Weber autotechnik

Chemasol termékek

TÖLTSE LE KATALÓGUSUNKAT !


CHEMASOL - KÉMIAI TERMÉKCSALÁD JÁRMűVEKHEZ, SZERELőMűHELYEKBE ÉS MINDEN ÜZEMBE!

A Chemasol-lal nagy hatékonyságú szereket kínálunk Önnek, járművei karbantartásához és ápolásához.
A Chemasol termékek:

  • hatékonyak,
  • erőteljesek,
  • nagyteljesítményűek,
  • gazdaságosak!

S ezáltal pontosan az olyan professzionális felhasználói igények és elvárások kielégítésére alkalmasak, mint amilyenek az Öné.

A Chemasol termékprogramba számos olyan karbantartási és szerelési munkához elengedhetetlen kémiai termék tartozik, mint például a féktisztító, rozsdaoldó, zsírzóanyagok, valamint a járművek tisztításához és ápolásához használható termékek, például autósampon, ablak-, vagy felnitisztítószerek. De kínálunk motorkerékpárokhoz is lánczsírt, ékszíj ápolót, vagy motorkerékpár tisztító sampont. Szerelőműhelyekben és üzemekben, pedig jó szolgálatot tesznek a termékcsalád padló- és géptisztítószerei. A termékpalettát a bőrvédő és bŐrápolószerek teszik teljessé.

HÍRES MÁRKA KIVÁLÓ HATÁSSAL!

A Chemasol név kiváló minőséget garantál. Számos termék német gyártótól származik, melyeket alapos gyakorlati teszteknek vetnek alá. Biztos lehet abban, hogy a Chemasol kiváló minősége meg fogja nyerni tetszését.


A kémiai termékek professzionalitása és a csúcsminőség azonban nem zárja ki a környezetbarát előállítást sem. Szavatoljuk, hogy a Chemasol termékek kizárólag minőségi alapanyagokat tartalmaznak, amelyek megfelelnek az aktuális környezetvédelmi elŐírásoknak is.

A Chemasol termékcsaládot az Weber Autotechnik Kft-nél szerezheti be. Ragadja meg a kínálkozó alkalmat, éljen megnyerő termékbevezető ajánlatainkkal, hogy meggyőződhessen a Chemasol család kiváló minőségéről és rendkívüli hatékonyságáról!

Termékeink a karbantartási és szerelési munkálatokhoz, valamint a tisztításhoz és ápoláshoz könnyedén felhasználhatóak!

Bővebb információkért kérje ingyenes katalógusunkat vagy vegye fel a kapcsolatot A WEBER AUTOTECHNIK szakembereivel.