Alkatrész azonnal! Gratulálunk, ez a legjobb választás!

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><xml> Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE </xml><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} </style> <xml> </xml><xml> Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE </xml><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} </style> Rugóacélról...
Nincs jó, vagy rossz rugóacél - csak a célnak megfelelõ, vagy nem megfelelõ. Az hogy melyik anyag a legoptimálisabb, az a végterméktõl függ. E szempontból elsõdlegesen döntõ az anyag edzhetõsége. Így például a nehéz gépeknél kötelezõ az 51CrMOV4-es acélötvözet használata, mert csak ez a minõség garantálja a 25 mm-es anyagvastagságon felüli tökéletes keményedést. (DIN 17221 szerint)

Minden lap- és parabolarugó, légrugótest és lengéscsillapító eredeti felszerelési minõségben készült. Mindegy, hogy kisteherautóról, tehergépjármûrõl, utánfutóról, nyerges vontatóról vagy buszról van szó az                        Weber Autotechnik KFT- nél az Ön jármûvéhez is megtalálja a megfelelõ rugót rugólapot.

Több évtizedes tapasztalatunknak és munkánknak köszönhetõen a az általunk kínált alkatrészek a legmagasabb vevõi igényeket is ki tudják elégíteni. Magyarország legnagyobb rugóraktára a Törökbálinton található raktárunk, ahonnan több mint 1000 rugóvariáció azonnal szállítható. Minden lap- és parabolarugó, légrugótest és lengéscsillapító eredeti felszerelési minõségben készült. Mindegy, hogy mekkora teherautóról van szó -                 Weber Autotechnik KFT-nél az Ön jármûvéhez is megtalálja a megfelelõ rugót. Természetesen a hozzávaló rugóalkatrészek sem hiányozhatnak: a rugócsavartól a rugócsapszegen és csapszeg készleteken keresztül a rugókengyelek, gumibakok és himbákon keresztül, A-Z ig minden. A rúgókínálatot kiváló légrugók és lengéscsillapítók széles palettája teszi teljessé.

Csúcsminõség!

Több mint 30000 lehetõség...

Minden Weber Autotechnik KFT-által szállított rugózati alkatrész megbízhatóságát és hosszú élettartamát garantálják az elsõ osztályú alapanyagok, valamint a szigorú minõség- és gyártási folyamat ellenõrzés.


Forgalmazott laprugó típusok
Mercedes rugók
MAN rugók
Volvo rugók
Scania rugók
Rugók méretezése